yeni-banner

Sevgili TSSD Takipçileri,

Türkiye Sigara ile Savaş Derneği, 22 Nisan 1999’da sigara ve tütün mamullerine karşı kurulan ilk ve tek sivil toplum kuruluşudur. Derneğimiz, ülkemizde önemli girişimlerde bulunmakta ve dünyada örnek olan başarılara imza atmaya devam etmektedir. Türkiye Sigara ile Savaş Derneği, ülkemizde son on yılda yapılan kamuoyu araştırmalarında, sosyal olaylara sahip çıkan ilk 3 sivil toplum kuruluşu arasında yer almaktadır.

“TÜRKİYE SİGARAYLA SAVAŞ DERNEĞİ”, tütün ürünlerinin gerçek yüzünü kamuoyuna göstermek için, sosyal amaçlı bir görev üstlenmiştir.

Sigaranın son molekülü yok oluncaya dek belirlediğimiz hedef doğrultusunda mücadelemize, hiç sigaraya başlanmaması adına eğitim seminerlerimize devam edeceğiz. Tütün veya tütün ürünleri kullanımının zararlarını anlatmaktan asla vazgeçmeyeceğiz.

11 Kasım 2018 Pazar günü düzenlenecek olan Avrasya Maratonu’nda hedefimizi biraz daha yükseltiyoruz.’ BİZİMLE BERABER SAĞLIKLI BİR DÜNYAYA BİR ADIM DAHA YAKLAŞMAK İSTER MİSİNİZ?’  sloganı ile koşuyor, gönüllü katılımcılarımızla daha fazla sayıda kişiyle özellikle gençlere ve çocuklarımıza farkındalık oluşturmayı ümit ediyoruz.

Siz de sağlıklı yaşam savaşçısı olarak, bizimle yürümek istiyorsanız öncelikle www.ssder.org.tr adresinden kişisel kaydınızı Türkiye Sigarayla Savaş Derneği için gönüllü olarak tanımlayıp sonrasında www.istanbulmarathon.org adresinden resmi kaydınızı yaptırdıktan sonra bizimle koşabilir ya da yürüyebilirsiniz.

Destekleriniz ve katılımınız bizleri onurlandıracaktır.

Türkiye Sigarayla Savaş Derneği