İstanbul Aydın Üniversitesi Tepekent Sosyal Tesisleri / 6 Temmuz 2013

İstanbul Vali Yardımcısı Kazım Tekin, Türkiye Sigarayla Savaş Derneği Genel Başkanı Dr. Mustafa Aydın ve dernek üyelerinin katılımları ile 6 Temmuz 2013 tarihinde İstanbul Aydın Üniversitesi Tepekent Sosyal Tesisleri’nde bir kahvaltı toplantısı düzenlendi.
Keyifli geçen kahvaltı toplantısında T.C İş İçleri Bakanlığı Dernekler Merkezi Mali Destek Kurulu tarafından desteklenen, çocukların ve gençlerin sigaraya başlamamasını amaç edinen  Duman Avcıları Projesi konuşuldu. Türkiye Sigarayla Savaş Derneği’nin 2013 yılında gerçekleştirdiği faaliyetler değerlendirildi ve 2014 yılında gerçekleştireceği faaliyetler hakkında önemli kararlar alındı.

İstanbul Aydın Üniversitesi Florya Yerleşkesi / 30 Haziran 2012

30 Haziran 2012 tarihinde İstanbul Aydın Üniversitesi Florya yerleşkesinde Türkiye Sigarayla Savaş Derneği Yönetim, İcra, Denetim ve Danışma Kurulu üyeleri ile güzel bir kahvaltı gerçekleştirdi.

Sarayburnu Askeri Tesisleri / 20 Aralık 2009

20 Aralık 2009 tarihinde Sarayburnu Askeri Tesislerde Türkiye Sigarayla Savaş Derneği Genel Başkanı Dr. Mustafa Aydın, dernek üyeleri ile birlikte Bruncha katıldı.

Sigara ve Güzellik” Konulu Bir Seminer ve Öğle Yemeği

Derneğimizin İcra Kurulu Başkanı Nezihe Timur tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar günü etkinlikleri kapsamında “Sigara ve Güzellik” konulu bir seminer ve öğle yemeği Ponte Restaurant da düzenlendi. Düzenlenen seminerde Loreal Kozmetik ve Vira Kozmetik firmasından güzellik uzmanları katıldı.

Sarayburnu Askeri Sosyal Tesisleri /

Derneğimizin İcra Kurulu Üyesi ve İstanbul Valimizin eşi Neval Güler, TBMM Sağlık Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Cevdet Erdöl, Yönetim Kurulu Üyeleri, İcra Kurulu Üyeleri ve sigara karşıtı kişiler ile Sarayburnu Askeri Sosyal Tesislerinde Genel Başkan Dr. Mustafa Aydın ve TSSD üyeleri güzel bir sabah kahvaltısı geçirdi.