Hakkımızda

Türkiye Sigara ile Savaş Derneği, sigara ile mücadeleye yeni bir boyut kazandırmak üzere 22 Nisan 1999’da sayın Başkanımız Dr. Mustafa Aydın önderliğinde kurulan ilk ve tek sivil toplum kuruluşudur. Derneğimiz, ülkemizde önemli girişimlerde bulunmuş ve dünyaya örnek olacak başarılara imza atmaya devam etmektedir. Türkiye Sigara ile Savaş Derneği, ülkemizde son on yılda yapılan kamuoyu araştırmalarında, sosyal olaylara sahip çıkan ilk 3 sivil toplum kuruluşu arasında yer almaktadır.

Sigaranın son molekülü yok oluncaya kadar mücadeleye, belirlediğimiz hedef doğrultusunda çocuk ve gençlerin hiç sigaraya başlamaması doğrultusunda bilinçlenmeleri yönde çalışmalar yapmaya, sigara tiryakilerini sigarayı bırakmaları yönünde teşvik edici etkinlikler yapmaya devam edeceğiz.

Ölümcül sigara salgınından kökten kurtulmak için, ciddi bir mücadeleye öncülük ederek, ilk adımı ülkemizde başlattık. Çözüme yönelik gerçekçi girişimler yapmak ve devam ettirmek üzere kurulan “TÜRKİYE SİGARAYLA SAVAŞ DERNEĞİ”, tütün ürünlerinin gerçek yüzünü kamuoyuna göstermek yönünde, sosyal amaçlı bir görev üstlenmiş bulunmaktadır.